Līdz bezmaksas piegādei atlikuši €42.35

Vannas istabas piederumi

6078
..
€1799
11467
..
€1799
11468
4887
Vannas istabas piederumi

Vannas istabas piederumi

Vannas istaba parasti tiek aizmirsta mājās, un mēs reti domājam par tās komfortu. Velti. Nedrīkst aizmirst, ka šajā mājas telpā mēs pavadām daudz laika, vienalga, vai mazgājamies no rīta vai veicam vakara rituālus vai baudām atpūtas mirkļus, mērcējot vannā vai stāvot zem dušas. Šīs minūtes varam pārvērst par vēl lielākām baudām. To var izdarīt daudz vienkāršāk, ja tiek izmantoti vannas istabas piederumi: dvieļu pakaramie, stilīgi ziepju dozatori, ērti lietojamas tualetes birstes un citi vannas istabai. paredzētās preces. Šie priekšmeti palīdzēs iekārtot vannas istabu stilīgi un saskaņot detaļas līdz pat mazākajām detaļām. Vannas istabas piederumi tiek pārdoti tiešsaistē, un tos var apskatīt un iegādāties jebkurā laikā.

Visi, kas apmeklē vannas istabu, skatās apkārt. Iepazīstam telpu un tad skatiens pievēršas valdošajām krāsām un tuvējām detaļām. Nepamanīti noteikti nepaliks ziepju dozatori, kad vēlamies nomazgāt rokas, vai ekskluzīvi dvieļu pakaramie, uz kuriem karājas lupatiņas roku slaucīšanai. Tos var izvēlēties atbilstoši stilam, pēc kura vēlamies ievērot vannas istabas telpu, vai telpā dominējošajai krāsai: tās var būt lietas ar zelta detaļām vai melnbalto krāsu salikumiem utt.

 

Teksts tika tulkots, izmantojot Google tulkotāju.

Kā izvēlēties vannas istabas piederumus?

​Izvēloties un veidojot vannas istabas interjeru, apvienojiet detaļas savā starpā. Tie var būt neitrāli un mazāk pamanāmi, it kā saplūst ar vidi, kad vannas istabas aksesuāri tiek pirkti vienkrāsainās vai neitrālās krāsās vai, gluži pretēji, dažādos toņos, bet vienā dizainā vai ar vienādas krāsas detaļām.

 

Teksts tika tulkots, izmantojot Google tulkotāju.

Cik ilgs laiks nepieciešams, līdz tiek piegādāti iegādātie vanna

Tiklīdz saņemam pasūtījumu, steidzam to iesaiņot un nosūtīt jums. Ja iepirkumu groza vērtība ir lielāka par 25 EUR, preces piegādāsim bez maksas.

Preču piegāde, kas atzīmēta ar 2. datumu, aizņem līdz divām darba dienām. ar zīmi

Preču piegāde aizņem līdz septiņām darba dienām, kas atzīmētas 4.-7. ar zīmi.

 

Teksts tika tulkots, izmantojot Google tulkotāju.

Kā izvēlēties vannas istabas piederumus?

Izvēloties un veidojot vannas istabas interjeru, apvienojiet detaļas savā starpā. Tie var būt neitrāli un mazāk pamanāmi, it kā saplūst ar vidi, kad vannas istabas aksesuāri tiek pirkti vienkrāsainās vai neitrālās krāsās vai, gluži pretēji, dažādos toņos, bet vienā dizainā vai ar vienādas krāsas detaļām.

Uzrakstīt
Piezvanīt